Vouwwanden van AluxDoors

Over de tuinkantoren

Waarom tuinkantoren?

Huh, tuinkantoren en kantoortuinen? Wat verwarrend. Er is wel degelijk verschil. De kantoortuinen zijn benoemd, de tuinkantoren nog niet. Met onze aluminium vouwwanden bieden wij u een product aan om uw tuinkantoor helemaal af te maken. Zo kunt u de vouwwanden enkel- of dubbelglas laten uitvoeren om zo het gehele jaar in uw tuinkantoor te kunnen zitten.

Aluminium

Wij werken altijd met aluminium. Aluminium is een modern, hoogwaardig materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. Daarnaast is het duurzaam en milieuvriendelijk. Ook het gewicht is echt een pluspunt bij de vouwwanden zodat het vriendelijk in gebruik is.

Subtiel design

Om uw tuinkantoor echt te voorzien van een industrieel maar strak geheel werken wij met cleane en minimalistische materialen. De scharnieren zijn bijvoorbeeld uiterst subtiel. Ook de deurklink en de espagnoletten zijn op een prachtige manier vormgegeven om het helemaal af te maken.

Veilig

Onze vouwwanden zijn bestand tegen weer en wind. Dit ondanks de slanke profielen. De ruiten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Vergelijkbaar met autoruiten die je alleen met een veiligheidshamer kunt breken. Ons glas is zowel enkel- als dubbelglas te verkrijgen.

Opgeleverde projecten

aluminiumvouwwanden
glazen vouwwanden
Vouwwanden voor tuinkantoor

Deskundig advies

Bent u benieuwd naar de opties en wat er precies mogelijk is? Bel ons om het een en ander door te spreken of maak een afspraak in de showroom! Dan kunnen we echt alles even doornemen onder het genot van een bakje koffie.