logo reijtenbagh

Dit project is geplaatst bij Reijtenbagh Administratie en Advies B.V. in Ede. Zij ontzorgen ondernemers vanuit heel Nederland met hun expertise in administratieve werkzaamheden zoals aangiftes en jaarrekeningen. Met Reijtenbagh kunt u als ondernemer alles kwijt in vertrouwde handen. Dit betekent voor de mensen bij Reijtenbagh veel uren op kantoor om het maximale uit de bedrijven van klanten te halen.

Het kantoor moet dus praktisch en bovendien stijlvol zijn. Wat is er immers prettiger dan in een mooi kantoor werken. Voor dit kantoor heeft Reijtenbagh gekozen voor volglazen wanden zodat er optimaal van de ruimte gebruik gemaakt kan worden. De glazen wanden hebben een dikte van 10mm zodat de kantoren goed afgesloten zijn en de belangrijke telefoontjes in een rustige setting gepleegd kunnen worden. Voor het gebruiksgemak zijn de deuren toegepast met een magneetsluiting zodat de deur met een beugelgreep een prachtige ranke uitstraling heeft. Ook hebben de glazen wanden dubbele deuren, met verplaatsen en dergelijke kunnen beide deuren opengezet worden door middel van een kantschuif.

Om u een goed beeld te geven hoe dit project is opgeleverd hierbij een foto galerij met alle belangrijke punten van dit project en wat dit project uniek maakt. Ieder project is namelijk uniek omdat alles volledig zelf valt te kiezen. Geniet van de foto's en vraag gerust vrijblijvend een offerte op!

kantoorwand met scharnierdeur
maatwerk kantoorwanden van glas
glazen kantoorwand volglas
aluminium scheidingswanden aluxwalls
glazen scheidingswanden
aluminium kantoorwanden aluxwalls
beugelgreep op scharnierdeur
dubbele scharnierdeur met magneetsluiting
scharnier aluxwalls
glazen scheidingswanden in ede
aluxwalls kantoorwanden bij reijtenbagh
glazen dubbele scharnierdeur
kantschuif scharnierdeur