plieger logo zwart

Plieger maakt al sinds 1918 prachtige producten op gebied van sanitair. Het duurde dan ook niet lang of dit was al een begrip op dit gebied. Dit project is geplaatst in de nieuwe Plieger showroom van Amstelveen in opdracht van 'Hardeman maatwerk voor interieurs' uit Lunteren. In deze showroom komt de prachtige stijl van het merk Plieger naar voren in combinatie met de glazen wanden van AluxWalls. De moderne stijl van hun product en showroom komt terug in de keuze van onze wanden.

Binnen deze showroom is er gekozen voor een afwijkende roedeverdeling dan dat er vaak wordt gekozen. De ligger is asymmetrisch geplaatst op het glas zodat het glas wel enigszins helpt om de ruimte te scheiden maar hierdoor wordt wel het zicht en ruimtelijke gevoel behouden. Wat verder ook te zien is dat er zowel losse wanden als afsluitende wanden zijn geplaatst.

Wij hebben hiervoor een foto collectie voor u opgesteld om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden en de gekozen opties. Kijk rustig even rond en bent u benieuwd naar hoe uw kantoor een upgrade kan krijgen doormiddel van glazen kantoorwanden. Klik gerust op onderstaande knop om vrijblijvend een offerte op te vragen.

kantoorwand hoekwand aluxwalls
glazen kantoorwanden AluxWalls
loopslot scharnierdeur
vaste glazen wand plieger showroom
platte roede kantoorwanden
plieger showroom glazen wanden
detail aluminium profiel
glazen wand in moderne ruimte
glazen hoekwand kantoorwanden
moderne glazen wanden
glazen hoekwand plieger showroom
roedeverdeling glaswand
scharnier van scharnierdeur
kantoorwanden van aluxwalls
aluminium wanden met glas
vaste glazen wand met roedeverdeling