paul jong logo

Dit project is geplaatst bij Paul Jong export en groothandel van bloemen. Dit familiebedrijf is één van de grootste verwerkers in de bloemen- en plantenhandel. Jarenlange ervaring en kennis is hun klasse. Daarbij is het hard werken, altijd. Bij Paul Jong wordt er namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt. Dat betekent dat een fijne werkplek een must is. Hiervoor is AluxWalls de juiste toevoeging aan dit nieuwe kantoor.

De glazen wanden zorgen voor optimale rust op de verschillende afdeling. Op deze manier heeft de inkoopafdeling geen last van de vergadering die verderop wordt gehouden en andersom. In deze wanden is namelijk 10mm akoestisch glas toegepast. Veel glazen wanden maar toch een open gevoel doordat er gekozen is voor vol glas en verder geen roedeverdeling.

Wat dit project verder speciaal maakt is dat de deuren zijn voorzien van een elektronisch slot door middel van een tag. Hierdoor is de ruimte alleen toegankelijk voor degene die er ook echt moeten zijn. Hierbij is gekozen voor Paxton elektronische sloten voor de benodigde beveiliging en privacy.

U ziet dat wij alle kanten uit kunnen met onze uiteenlopende projecten, bent u benieuwd wat wij aan uw kantoor kunnen leveren? Bel ons gerust of stuur een mail naar sales@aluxdoors.com. Verder is het mogelijk om hieronder via de knop een offerte op te vragen.

glazen systeemwanden paul jong
glazen kantoorwand met gordijnen
glazen kantoorwand met open hoek
kuri klink op scharnierdeur
minimalistisch profiel kantoorwand
zwarte scharnieren
dubbele scharnierdeur
kantoorruimte met glazen wanden
glazen scheidingswanden