boazjachin_logo

Boaz-Jachin is een basisschool gevestigd in Elspeet. De Boaz-Jachin is echt een dorpsschool en kenmerkt zich door een open toelatingsbeleid. Deze school werd in zijn geheel verbouwd en zocht de juiste combinatie tussen de klassieke gedeelten die ze wilden behouden en de moderne facetten die ze wilden toevoegen. Daarom waren de glaswanden van AluxWalls de juiste oplossing.

Met de glaswanden van AluxWalls heeft de school een meer open uiterlijk gekregen. Zo is de lerarenkamer een volledig glazen wand en ook bij de lokalen zijn Alux wanden toegepast.

Om het helemaal naar eigen hand te zetten heeft de school gekozen om op de wanden te tekenen en deze te voorzien van een folie. Verder is het allemaal volglas. Om de ruimtes ook open te zetten hebben de wanden allemaal dubbele deuren, op die manier kan de ruimte eenvoudig worden vergroot.

AluxWalls plaatst deze glazen wanden zoals u ziet heel divers. Dit kan in scholen maar ook in kantoren, showrooms et cetera worden toegepast. Voor een adviesgesprek nodigen wij u van harte uit in onze showroom, dan heeft u direct een goed beeld van het product en de opties die daarbij horen.

glaswand met roedeverdeling
glazen wand met roedeverdeling
glazen kantoorwanden Boaz-Jachin school
glazen scheidingswand voor kantoor
glazen wand met folie
glazen kantoorwanden