Aluxwalls

Glazen kantoorwanden in uw eigen kantoor

Ons product

De kantoorwanden van AluxWalls waarin wij praktisch combineren met elegantie. Onze kantoorwanden maken wij van aluminium en glas zodat er een rank en transparant geheel ontstaat. U kunt rustig vergaderen en telefoneren en behoudt toch het zicht. Verder gebruiken wij een uiterst minimalistisch profiel van slechts 30mm vooraanzicht. Qua glasdikte is de keuze aan u, zo is er te kiezen tussen dikte maar ook voor bijvoorbeeld akoestisch glas. Hier hebben we het alleen over de kwaliteit maar er valt verder ook te kiezen uit de kleur van het glas  Ook het design van de wanden is volledig naar wens samen te stellen. Daarbij is dit natuurlijk te combineren met verschillende type deuren. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat u de schoonheid van de wanden kunt combineren met ook het praktische waar u ze uiteindelijk voor aanschaft.

korte video uitleg over onze wanden

Rutger is de persoon achter het ontwerp van onze kantoorwanden. Het hele product is zelf ontworpen, van profielen tot zelfs het rubber op de millimeter nauwkeurig. Hij legt hier kort uit hoe onze wanden en opties in elkaar steken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze showroom, daar kan u het zelf voelen en zien.

Play Video
glazen hoek

glas

Glazen kantoorwanden, wat is nu precies het voordeel? Met glas maakt u alles overzichtelijk en transparant. Daarom werken wij zo graag met glas. Het maakt ruimtes groter, het is sterk en stijlvol. Het glas is in meerdere diktes te verkrijgen, ook met akoestische folies. Daarbij kunt u bij het glas kiezen uit verschillende kleuren of zelfs figuurglas. Voor een duidelijk beeld hiervan kunt u het beste even langskomen in onze showroom.

aluminium

Waarom aluminium en geen staal of hout? Aluminium is een rank metaalsoort waarmee het uitstekend past bij het strakke uiterlijk van bijvoorbeeld volglas. Aluminium is daarbij goed te bewerken via computergestuurde machines en dit zorgt voor snelle productie en bovendien uiterst secuur. Bekijk ons strakke profiel op de foto’s op onze website of vraag een monster op. Ook wat betreft het profiel kunt u alle kanten op qua kleuren en structuren.

minimalistisch profiel kantoorwand