Aluxwalls

Glazen kantoorwanden in uw eigen kantoor

Bij AluxWalls combineren we glas met aluminium.
Onze glazen kantoorwanden zijn licht en solide.

Met het gebruik van glazen kantoorwanden kunt u weer geconcentreerd werken. Wanden scheiden kunt u doen door systeemwanden of scheidingswanden. Wij maken gebruik van aluminium en glas. Deze materialen zorgen voor een elegant en solide geheel. Het is niet zo zwaar als staal en daardoor gebruiksvriendelijker. Met aluminium haalt u een modern product binnenshuis.

Glazen kantoorwand met scharnierdeur

Scharnierdeur met loopslot

Onze glazen kantoorwanden kunt u combineren met de stalen scharnierdeuren die wij in ons assortiment hebben. U heeft daarin de keuze uit een metalen scharnierdeur met loopslot en een deur met magneetslot. Met de ‘loopslotdeur’ kunt u de ruimte afsluiten met een cilinderslot en beschikt u over optimale geluidsisolatie.

Scharnierdeur met magneetslot

Met de scharnierdeur met magneetsluiting creëert u een strakkere uitstraling, de stijlen kunnen namelijk ranker worden gemaakt doordat er een handgreep op de deur wordt geplaatst in plaats van een klink. Bij een klink hebben wij een stijl van 50mm, bij een handgreep een stijl van 30mm.

Scharnierdeur met magneetslot
Dubbele scharnierdeur

Dubbele scharnierdeur

Ook is het mogelijk om een dubbele draaideur te plaatsen in uw kantoor. U heeft dan een deur met een actieve functie, de loopdeur, en een deur met een passieve functie. De deur kan opengezet worden door kantschuiven in de stijl en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een bredere opening.

Roedeverdeling

Om uw wanden en deuren te personaliseren kunt u vrijwel iedere roedeverdeling toepassen. Bekijk onze opgeleverde projecten voor enkele voorbeelden. Heeft u echt iets afwijkends? Laat het ons ook zeker weten!

Handgrepen

Onze deuren zijn zowel uitvoerbaar met een klink als met een handgreep. Wanneer u kiest voor een handgreep in plaats van een klink gebruiken wij een magneetsluiting in de deur en in de stijl.

Glaskleur

Wilt u de ruimte wat meer afschermen? Dit is mogelijk door bijvoorbeeld grijs of brons glas te gebruiken. Ook mat glas is uiteraard een mogelijkheid. Wilt u liever figuurglas? Geen probleem, wij kunnen vrijwel alles leveren.

WIJ KUNNEN MEER

Om uw kantoor af te sluiten adviseren wij in bijna alle gevallen de scharnierdeur. Wij begrijpen echter dat u voor uw entree of showroom wellicht iets anders zoekt. Misschien een ruimte afsluiten met een schuifdeur of een taatsdeur? Bekijk dit ook zeker even!